Skip to content

Ontdek onze activiteiten

Wat kun je doen bij The Mall?

The Mall is Engels voor winkelcentrum: je komt bij ons misschien voor tafelvoetbal of omdat je wil sporten, leeftijdgenoten wil ontmoeten, je verhaal kwijt wilt of gewoon omdat je je verveelt. Maar net als in een winkelcentrum kom je hier in aanraking met nog veel meer. Je neemt altijd meer naar huis dan je van tevoren had bedacht. 

20211230 oudjaarviering meiden 12+
20220630 opruimfeest

Meidenmall

Op de MeidenMall zijn alleen meiden en meidenwerkers aanwezig. We wisselen inhoudelijke thema’s af met gezellige ontspanning, leuke uitjes, bakken & koken, creatieve middagen en buurtactiviteiten. Dit doen we meestal op onze locatie VTC. 

Jongensmall

Ook op de JongensMall wisselen we inhoud af met  ontspanning, uitjes en buurtactiviteiten. Dit is meestal op onze locatie ZuidPool. 

MixMall

We hebben ook activiteiten waar jongens en meiden gemixt zijn, bijvoorbeeld bij een inloop. Dit is meestal op onze locatie VTC omdat dit de grootste locatie is.

The Mall Studio

Sinds kort hebben wij ook een eigen studio! Je kunt hier alles doen met vette beats, filmpjes en alles wat je maar kunt bedenken met multimedia. 

jongens16plus
WhatsApp Image 2024-02-20 at 16.30.54

Sporten

Sporten: We sporten vaak bij The Mall: we gaan samen voetballen, kickboksen, trefballen of doen een andere sport naar jouw keuze. Ook gaan we met kleine groepjes jongeren naar de sportschool en doen we met zijn allen mee aan leuke sportactiviteiten in de buurt van bijvoorbeeld West Beweegt.

Schooljongerenwerk

Op het Marcanti- en Huygens college zijn een groot deel van de week jongerenwerkers aanwezig om leuke dingen te doen, thema’s te bespreken, voor een luisterend oor of hulp bij de zaken waar je hulp bij wil. In de nota  Signaleren, verbinden en versterkenlees je wat we na 3 jaar jongerenwerk in School in de Amsterdamse praktijk weten. 

Interesse?

Kom bij ons langs, bel of mail ons!