Skip to content

Ontdek onze activiteiten

Ben je tussen de 10 en 23 en woon je in De Baarsjes, dan ben je heel welkom bij The Mall. The Mall is Engels voor winkelcentrum: je komt bij ons misschien voor de pooltafel of omdat je wil sporten, leeftijdgenoten wil ontmoeten, je verhaal kwijt wilt of gewoon omdat je je verveelt. Maar net als in een winkelcentrum kom je hier in aanraking met nog veel meer activiteiten of onderwerpen. Je neemt altijd meer naar huis dan je van tevoren had bedacht. 

meiden12plus
WhatsApp Image 2019-11-07 at 14.45.06

 

Meiden onder elkaar! Op de MeidenMall zijn alleen meiden en meidenwerkers aanwezig. We wisselen inhoudelijke thema’s af met gezellige ontspanning, leuke uitjes, bakken & koken, creatieve middagen en buurtactiviteiten.

Ook op de JongensMall wisselen we inhoud af met  ontspanning, uitjes en buurtactiviteiten.

Schooljongerenwerk: Op het Marcanti- en Huygens college zijn een groot deel van de week jongerenwerkers aanwezig om leuke dingen te doen, thema’s te bespreken, voor een luisterend oor of hulp bij de zaken waar je hulp bij wil. In de nota  Signaleren, verbinden en versterkenlees je wat we na 3 jaar jongerenwerk in School in de Amsterdamse praktijk weten. 

jongens16plus

Sporten: We sporten vaak bij The Mall: we gaan samen voetballen, kickboksen, trefballen of doen een andere sport naar jouw keuze. Ook gaan we met kleine groepjes jongeren naar de sportschool en doen we met zijn allen mee aan leuke sportactiviteiten in de buurt van bijvoorbeeld West Beweegt.

Interesse? Kom bij ons langs, bel of mail ons.

20221110 mozaiek maken zonder gezichten
Baarsjesfestival IMG_20230614_142928
escaperoom
twister meiden met toestemming
Afbeelding2
20211230 oudjaarviering meiden 12+